(Oud account) Hot Networkz

Hot Networkz is hét fieldmarketingbureau van Nederland op het gebied van sales en promotie! We werven abonnees voor dagbladen, loterijen, magazines en draaien promotieacties voor diverse gave merken. We werken met méér promotors dan ooit tevoren en blijven groeien door nieuw talent aan ons te verbinden, nieuwe vestigingen te openen en nieuwe bedrijfstakken op te zetten: Wij zijn Hot Networkz en hier zijn wij trots op!

Met onze betrokken en betrouwbare dienstverlening zijn we toonaangevend in onze markt. Wij onderscheiden ons door het resultaat dat wij keer op keer weten te boeken en zijn dan ook marktleider in dagbladen- en loterijenverkoop in Nederland. Wij hebben een landelijke dekking en werken met hoogopgeleide promotors voor uitgeverijen, magazines, goede doelen, loterijen en consumenten A-merken.

Met 15 vestigingen door heel Nederland zijn wij de ideale werkgever voor jou, altijd een vestiging in de buurt. Bij ons krijg je verschillende verkooptrainingen waarbij je ook een certificaat kan behalen, daarnaast verdien je gemiddeld €100,- per dag!

Ga naar OTSO.nl