Hot Networkz

Hot Networkz is opgericht in 2000 als full service marketingbureau en is met 15 jaar ervaring gespecialiseerd in het creëren van een unieke merkbelevenis. Het leuke is dat we nog steeds veel klanten van het eerste uur bedienen en we zijn erg trots op onze indrukwekkende lijst van zeer tevreden opdrachtgevers.

Met onze betrokken en betrouwbare dienstverlening zijn we toonaangevend in onze markt. Wij onderscheiden ons door het resultaat dat wij keer op keer weten te boeken en zijn dan ook marktleider in dagbladenverkoop in Nederland. Wij hebben een landelijke dekking en werken met hoogopgeleide promotors voor uitgeverijen, tv-magazines, goede doelen, loterijen en consumenten A-merken.

We zijn professioneel, resultaatgericht, innovatief en bovenal een heel leuk bedrijf om mee en voor te werken. Onze kracht zit in onze mensen en zij staan 24/7 voor u klaar. Wij hebben ruim 1500 jonge, maar goed getrainde Salesprofessionals in dienst. Met vestigingen in elf grote steden verspreid over het land zijn we altijd bij uw doelgroep in de buurt.

Ga naar OTSO.nl