FiN

OVER FIN.

FiN houdt van Finance & Control. We praten er graag over en proberen de ontwikkelingen te leiden. Dat doen we met een eigen filosofie die wij ‘financiality’ noemen. Deze filosofie zorgt ervoor dat controllers dicht bij de essentie van het vak blijven: ervoor zorgen dat alle beslissingen in de organisatie een goede bedrijfseconomische onderbouwing hebben. Alle activiteiten moeten op dat doel zijn afgestemd. Uit deze overtuiging is FiN ontstaan. Wij zijn de founders of financiality en onze interim controllers noemen we financiality professionals.

Klanten kunnen bij FiN terecht voor persoonlijke ontwikkeling, verbeteringen van de prestaties van hun afdelingen of ondersteuning bij acute resource issues. Wij bieden advies, training, coaching, interim en recruitment. En welke dienst zij ook afnemen, ze worden altijd uitgevoerd door mensen op HBO- en WO-niveau die getraind zijn in financiality. Omdat ook in ons vak de mensen het verschil maken leveren we ook een intensieve bijdrage aan de ontwikkeling van bedrijfseconomisch onderwijs op HBO- en WO-niveau.

Ons kantoor is gevestigd op de 8e verdieping van het Glasgebouw op Strijp-S in Eindhoven. Een omgeving die past bij ons: inspirerend, met lef, verbindend en centraal voor de hele regio.

www.fincompany.nl

Ga naar OTSO.nl