First CareFirst Care wil af van het beeld dat BHV iets is wat een bedrijf er maar ‘even’ bij moet doen. Als het aanleren van een paar kunstjes. Want veiligheid is meer dan dat. Veel meer. We herhalen de materie op zo’n manier dat de boodschap overkomt én blijft hangen. We leren mensen een situatie te herkennen en in te schatten. Om vervolgens op de juiste manier in te grijpen. Op zo’n manier wordt veiligheid heel vanzelfsprekend. En dat is nu precies onze bedoeling.

Mensen moeten in een veilige omgeving kunnen werken. En weten wat er van ze wordt gevraagd wanneer de situatie daar om vraagt, bijvoorbeeld bij een calamiteit. Niet meer dan logisch, vinden wij. Toch staat BHV lang niet overal hoog op de agenda. Vreemd, eigenlijk. Want veiligheid is niet alleen iets wat in de eerste plaats mensen aangaat. Het betreft ook uw bedrijf. Denk maar eens aan de indirecte en directe kosten van een bedrijfsongeval.

Gaat het team van First Care voor u aan de slag, verwacht dan een pragmatische houding. We zetten de schouders eronder voor een maximaal resultaat. We trainen en adviseren op basis van relevante kennis en een jarenlange ervaring, die we graag met u delen. Bovenal zorgen we ervoor dat de inhoud van onze trainingen en advies aansluiten op uw specifieke behoeften. Daar hebben u en uw medewerkers het meeste aan.

Ga naar OTSO.nl