Dennis: Automotive Recruitment

Dennis: Automotive Recruitment is er om werkzoekenden te helpen bij het vinden van een baan en werkgevers te helpen bij het vinden van geschikte kandidaten binnen de autobranche. Dat doen we door de beste tips, het laatste nieuws en de nieuwste vacatures te delen via onze blogs, video’s en social media. Hierdoor weten we zowel actieve als latente werkzoekenden te bereiken. Daarnaast bieden we werkzoekenden hulp bij het maken van een automotive CV, leiden we jong talent op tot commercieel en technisch personeel en zetten we onze partners in de schijnwerpers met behulp van employer branding.

MAAK KENNIS MET DENNIS
Dennis Verhoef is de naam. Geboren en getogen in de autobranche. Twintig jaar geleden ben ik begonnen als junior autoverkoper, maar al snel maakte ik de overstap naar bedrijfswagens. Hierbij kon ik de klant volledig betrekken bij het proces en een oplossing op maat leveren. Het flexibel meedenken met de klant, dat was de uitdaging die ik zocht.

Tien jaar geleden heb ik dan ook besloten niet meer met het ijzer aan de slag te gaan, maar met de mensen erachter. Ik heb mijzelf sindsdien ontwikkeld tot specialist op het gebied van personeelsmanagement in de autobranche.

Dennis & Ervaring
Dankzij mijn jarenlange ervaring in de autobranche weet ik als geen ander wat er speelt en wat er nodig is. Daarnaast heb ik ook zeer ruime ervaring in de werving en selectie van automotive vakkrachten. Inmiddels heb ik een erg mooi en breed netwerk van kandidaten, werknemers en werkgevers binnen de branche opgebouwd. Daarbij heb ik heel wat organisaties geholpen met het vinden van een nieuwe medewerker en mensen zowel direct als indirect aan een baan geholpen.

Werk voor iedereen
Voor alle functies in de automotive kun je bij mij terecht. Denk hierbij aan: bedrijfsleiders, aftersales managers, adviseurs, accountmanagers, poetsers, magazijnmedewerkers, keurmeesters, autotechnici, auto- en banden monteurs en chauffeurs.

Naast het aanbieden van werk- en stageplekken, leid ik zelf ook bandenmonteurs en commercieel personeel op. Bij een meerdaagse training op locatie worden de cursisten zowel theoretische als praktisch geschoold. Hierbij kijk ik goed naar de behoefte vanuit de markt en de verschillende opleidingsniveaus.

Passie en persoonlijke aandacht
Het persoonlijke contact, het matchen en coachen van mensen, dat is mijn passie. Het geeft mij onwijs veel voldoening om een nieuwe medewerker aan een organisatie te koppelen en vice versa. Je biedt iemand tenslotte niet alleen een baan of nieuwe medewerker, maar ook een toekomst!

Omdat ik veel bij medewerkers en klanten op locatie ben, kan ik gemakkelijk en snel schakelen. Dit is voor iedereen prettig; je weet wat je aan me hebt en ik kan makkelijker de juiste match maken. Dit zorgt voor tevreden werknemers en opdrachtgevers, want ik geloof dat je pas succesvol en gelukkig kunt zijn als je iets doet dat dicht bij je hart ligt en doet waar je goed in bent.

Lopende vacatures van Dennis: Automotive Recruitment
1e Autotechnicus / Diagnose Specialist Audi bij TB in Breda 1e Autotechnicus / Diagnose Specialist Volkswagen, Seat, Skoda bij TB in Breda Accountmanager bij Smart Tacho Solutions B.V. APK Keurmeester bij universeel garagebedrijf in Geldermalsen Automonteur (APK) bij Autobedrijf Schoonen in Vlijmen Autotechnicus (1e) bij Profile Car & Tyreservice Almere Autotechnicus (1e) bij Profile Car & Tyreservice Lelystad Autotechnicus APK bij Auto Jawes in Ede Autotechnicus APK bij Auto Stuart in Elst Autotechnicus APK bij kleine universele garage in Utrecht Autotechnicus APK bij Profile Car & Tyreservice Zeewolde Autotechnicus APK bij Vakgarage Richtlijn in Nederhorst den Berg Autotechnicus bij Auto van Dijck in Hapert Autotechnicus bij DAB Hilversum Autotechnicus bij Euromaster in Tilburg Autotechnicus bij Garage Bas in Wijchen Autotechnicus bij Motech in Gorinchem Autotechnicus bij Profile Car & Tyreservice Beto in Weesp Autotechnicus bij Profile Car & Tyreservice Koos van Elk in Arnhem Bandenmonteur (personenwagens en trucks) bij Euromaster in Heerhugowaard Bandenmonteur (personenwagens en trucks) bij Euromaster in Meppel Bandenmonteur (personenwagens en trucks) bij Euromaster in Nieuwegein Bandenmonteur (personenwagens en trucks) bij Euromaster in Oldenzaal Bandenmonteur (personenwagens en trucks) bij Euromaster in Rotterdam (Havengebied) Bandenmonteur (personenwagens en trucks) bij Euromaster in Waalwijk Bandenmonteur (personenwagens en trucks) bij Euromaster in Woerden Bandenmonteur Truck, Landbouw en Industrie bij Euromaster in Amsterdam Bandenmonteur Truck, Landbouw en Industrie bij Euromaster in Beverwijk Bandenmonteur Truck, Landbouw en Industrie bij Euromaster in Goes Bandenmonteur Truck, Landbouw en Industrie bij Euromaster in Nijmegen Bandenmonteur Truck, Landbouw en Industrie bij Euromaster in Veghel Bandenmonteur Truck, Landbouw en Industrie bij Euromaster in Venlo Bandenmonteur Truck, Landbouw en Industrie bij Euromaster in Weert Bedrijfsautotechnicus / Diagnose Specialist VW Bedrijfswagens bij Van Tilburg-Bastianen Breda Bedrijfsleider (Assistent) bij Euromaster Heavy in Beverwijk Inbouwspecialist regio Den Haag – Utrecht (Buitendienst) bij Fleetaccess Inbouwspecialist regio Friesland – Groningen (Buitendienst) bij Fleetaccess Ondernemer / eigenaar bij garagebedrijf in ruime omgeving Hilversum Technisch Specialist bij James Auto Service Tilburg Vrachtwagenmonteur bij A. van Tilburg (AVT) in Breda – Hazeldonk Vrachtwagenmonteur bij A. van Tilburg (AVT) in Moerdijk Vrachtwagenmonteur bij A. van Tilburg (AVT) in Roosendaal Vrachtwagenmonteur bij A. van Tilburg (AVT) in Waddinxveen Vrachtwagenmonteur bij TB Truck & Trailer Service (TTS) in Breda Vrachtwagenmonteur bij TB Truck & Trailer Service (TTS) in Gorinchem Vrachtwagenmonteur bij TB Truck & Trailer Service (TTS) in Hulst Wagenparkbeheerder Speciale Voertuigen bij Euromaster in Waalwijk Werkplaatschef bij TB Truck & Trailer Service (TTS) in Ede
Ga naar OTSO.nl