Cincero IT

Cincero IT is een kennisorganisatie. Wij leveren hoogwaardige infrastructurele IT kennis en kunde aan grote bedrijven met complexe IT omgevingen. Onze IT professionals ontwerpen, implementeren, beheren, optimaliseren en beveiligen zeer technische en complexe netwerk infrastructuren.

De hedendaagse snelle technologische ontwikkeling vraagt om hoogwaardige IT kennis. Middels gezamenlijke kennisdeling verrijken wij constant onze kennis. Hierdoor spelen wij adequaat in op de continu veranderende behoeften en hoge eisen waaraan de IT omgeving binnen een organisatie moet voldoen. Wij leveren kennis professionals, voor korte of langere periode, landelijk maar ook wereldwijd.

Wat wij doen
Onze ervaren IT Consultants zijn voornamelijk werkzaam op 3e lijns niveau binnen het gehele ICT infrastructuren kennisdomein van grote enterprise omgevingen. Binnen dit domein zijn wij gespecialiseerd in 4 kennisgebieden, te weten: Operating Systems, Connectivity, Cloud en Security.

De snelle technologische vooruitgang binnen de Informatie Technologie maakt dat constante training essentieel is binnen onze organisatie. We investeren dan ook veel in het uitbreiden van het kennisniveau van onze consultants. United by Knowledge, dit is waar Cincero IT voor staat.

In vain have you acquired knowledge if you have not imparted it to others.

Ga naar OTSO.nl