Memory Events

Memory
Memory is gevestigd aan de Amstel van Amsterdam. Wij zijn gespecialiseerd in de communicatie tussen jong talent en de arbeidsmarkt. Je kent ons waarschijnlijk wel van grote beurzen als ‘’De Nationale Carrièrebeurs’’ en ‘’De Nederlandse Carrièredagen’’. Naast de beurzen geeft Memory ook de Jobnet krant uit, organiseren wij verschillende Talentgames en hebben wij een online platform genaamd Jobnet.nl waar je alles kan vinden over solliciteren, vacatures en populaire werkgevers, voor meer informatie ga naar: Jobnet.nl.

De functie
Jij bent gedurende de stageperiode de rechterhand van de beursmanager voor het organiseren van één of twee grote (afhankelijk van de stage periode)evenementen namelijk: De Nederlandse Carrièredagen in Utrecht en De Nationale Carrièrebeurs in de RAI Amsterdam.

Tijdens het voortraject zal jij het congresprogramma van de beurs coördineren, contact onderhouden met sprekers, de website bijwerken en ondersteunen in allerlei logistieke, organisatorische en facilitaire zaken. Tijdens het evenement stuur je een team aan en ben je het aanspreekpunt voor alle sprekers. Daarnaast kun je meekijken en meewerken aan de interne en externe communicatie en marketing.

Wie ben jij?
Je volgt een commerciële, facilitaire, Leisure of horeca/toerisme opleiding op HBO niveau en je zit in het derde of vierde jaar. Jij bent op zoek naar een stage voor minimaal 5 maanden startend in september. Je bent enthousiast, leergierig, flexibel, je werkt punctueel en steekt de handen graag uit de mouwen. Daarnaast heb je een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, Engels is een pré en kennis van de meest gangbare softwareprogramma’s.

Ons aanbod
Wij bieden jou een geweldige stageplaats in Amsterdam waar je samenwerkt met een met een jonge enthousiaste collega’s. Samen met de Eventmanager organiseer jij twee grote evenementen! Je start samen met circa 5 andere stagiaires (verschillende afdelingen), maar je zal al snel merken dat iedereen elkaar als volwaardige collega’s behandelen. We werken hard, maar organiseren ook leuke uitjes voor ons team. Je werkt 4 dagen op kantoor waarvan het mogelijk is om 1 dag in te zetten is voor je schoolopdrachten en eventueel onderzoek.


Heb jij interesse in deze vacature? Solliciteer dan snel!
Stuur je motivatie en cv per e-mail naar marieke.spliet@memory.nl of bel voor meer informatie met
tel. 020 – 638 21 46.

Ga naar OTSO.nl