ACA IT-Solutions

ACA IT-Solutions, ICT bedrijf met ruim 30 jaar ervaring
Als ICT bedrijf (system integrator, hosting provider en IT advisor) zijn we, met ruim 30 jaar ervaring in ICT infrastructuren en datacenter oplossingen, een betrouwbare partner voor veel verschillende typen organisaties. Onze werkzaamheden bestaan o.a. uit het leveren van advies, ontwerp, installatie, migratie, integratie, beheer en trainingen op ICT-gebied.

Onze opdrachtgevers
ACA IT-Solutions heeft als ICT bedrijf in drie decennia een groot en zeer divers bestand van opdrachtgevers opgebouwd met vele prachtige namen op het CV. Onze opdrachtgevers zijn te vinden in elke branche. Wilt u een referentie? Wij brengen u graag in contact met onze opdrachtgevers voor een objectieve mening met betrekking tot onze dienstverlening. Het aantal opdrachtgevers is in al die jaren blijven groeien. Bedrijven die ACA IT-Solutions als ICT bedrijf in de arm nemen, kiezen voor een proactieve en betrokken partner met kennis van zaken. Wij houden van een open, informele relatie.

Onze mensen
In het personeelsbestand is nauwelijks verloop. Dit zorgt voor een stabiele organisatie. Onze relaties hebben veelal contact met dezelfde mensen (‘bekende gezichten’). Dit zorgt voor korte lijnen en dat werkt heerlijk. Wij hebben een team samengesteld met enthousiaste mensen die continu worden bijgeschoold. Hierdoor is bedrijf breed een zeer hoog kennisniveau met onder meer technische specialisten, systeembeheerders en helpdeskmedewerkers. Dit hoge niveau is terug te zien in de kwaliteit van advisering, oplossingsgerichtheid en kwaliteit van onze dienstverlening en oplossingen. Ook kunnen incidenten snel en adequaat worden opgelost door onze supportdesk, welke 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar bereikbaar is.

Kijk voor meer informatie op: www.aca-it.nl

Lopende vacatures van ACA IT-Solutions
(Senior) Beheerder
Ga naar OTSO.nl