Wolf Jobs

We are FOR you. We are WITH you. We believe IN you.

Je weet dat als je dit werk wilt doen, je echt de behoefte moet voelen om het succesvol te maken. Je hebt iets nodig in het leven waar je jouw hart en visie in kwijt kan, zodat je jouw dromen waar kan maken. Na jarenlange ervaring met het helpen van zowel medewerkers als organisaties, konden wij niet anders dan zelf de stap nemen om vanuit onze eigen visie en missie de succesvolle samenwerking met opdrachtgevers aan te gaan. Het helpen van zowel organisaties en werknemers staat bij ons op nummer 1. Als twee echte Rotterdamse meiden staan wij voor een open en eerlijke communicatie met zowel opdrachtgevers als werknemers. Geen woorden maar daden en het allerbelangrijkste geen loze beloften. Wij willen onze opdrachtgevers en werknemers begrijpen, maar dan ook echt begrijpen.Onze visie, onze missie, uw toekomst.

Ons doel is om ondernemingen zo efficiënt mogelijk om te laten gaan met het belangrijkste onderdeel van hun onderneming: de medewerkers.

De basis van een goede samenwerking begint met een klik tussen ons en de opdrachtgevers en ons en de werknemers. Om dit te realiseren is het belangrijk dat wij de Look en Feel van de organisatie in ons bloed en genen hebben en op deze manier de werkgevers en de werknemers samen te brengen voor een langdurige relatie. Wij weten uit ervaring dat een langdurige relatie de beste is, want je kunt elkaar beter helpen als je elkaar door en door kent.

Wij willen voor onze opdrachtgevers een belangrijk onderdeel zijn van hun succesvolle toekomst, zoals onze werkgevers bepalend zijn geweest voor die van ons.

Door de steeds verschuivende arbeidsmarkt is het nog belangrijker om inzicht en een open vizier te hebben. Niemand is te oud om te leren, noch wij, noch onze werknemers en noch onze opdrachtgevers. Om te kunnen anticiperen op de flexibiliteit van onze opdrachtgevers en werknemers hebben wij niet alleen online tools ontwikkeld, maar zijn wij ook 24/7 bereikbaar voor onze opdrachtgevers.

Wij gaan mee met de ontwikkelingen van de economie, van de arbeidsmarkt, maar het allerbelangrijkste met de ontwikkelingen van uw organisatie.

Ga naar OTSO.nl