SThree

Wij zijn een internationale, multi-brand recruitment consultancy die bemiddelt voor tijdelijke en vaste posities in de STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics) sector.
Onze doelstelling
Wij brengen gekwalificeerde mensen samen om aan de toekomst te bouwen. Dit realiseren we door onze strategische focus op onze medewerkers, onze diensten en onze klanten.
Onze medewerkers
Wij weten dat jij onze grootste kracht bent. Alleen jij kan onze belofte aan onze klanten waarmaken om hen een uitstekende service te verlenen. Wij stellen je graag in staat deze service te verlenen door jou alle support te bieden die je hiervoor nodig hebt. Hierbij hoort o.a. een prettige werkomgeving, uitstekende begeleiding in je loopbaan en mogelijkheden tot doorgroeien.
Onze service
Wat wij doen is eenvoudig: we vinden de juiste functies voor de juiste mensen op de juiste plaatsen. Maar het is onze manier van werken die ons anders maakt. Als recruiter vervul je niet alleen een functie – je bent marktexpert die klanten waardevol marktinzicht aanreikt en persoonlijke aandacht geeft. Je helpt kandidaten strategische keuzes te maken in hun loopbaan, zodat ze zich kunnen blijven ontwikkelen. Onze klanten help je verder te groeien door uitzonderlijk talent in te brengen.
Onze klanten
Onze klanten zijn de bedrijven waarmee we werken en de kandidaten voor wie we carrièremogelijkheden vinden. Beiden een dienstverlening op hoog niveau aanbieden is een van de hoekstenen van ons succes. Met ons multi-brand model zijn we in verschillende sectoren actief. Dit betekent dat je onze klanten een fantastische nicheservice kunt verlenen. Door het opbouwen van sterke relaties kun je als vertrouwenspartner van onze klanten optreden – dit is terug te zien in ons hoge percentage vervolgopdrachten.

Ga naar OTSO.nl