Datacon

Als integratiespecialist ontsluit Datacon informatie binnen bedrijven door verschillende interne en externe systemen snel en efficiënt te integreren met behulp van moderne ESB technologie. De informatie en processen kunnen vervolgens door ons device onafhankelijk via apps, portalen en cloudtechnologie ter beschikking worden gesteld aan klanten, medewerkers, leveranciers en (keten)partners. Hierdoor stelt Datacon haar klanten in staat om hun processen efficiënter te laten verlopen, waardoor kosten dalen, omzet toeneemt en klantloyaliteit wordt verhoogd.

Met een team van ruim 45 professionals realiseren en beheren we deze oplossingen basis van standaard producten, zoals Mule ESB, Kentico, EpiServer, Telbase en SharePoint.

Onze expertise en kwaliteit zie je terug in onze partnerships en certificeringen. Datacon is Microsoft Gold Partner, staat binnen de top 3 van Kentico Gold partners in Nederland, is MuleSoft partner en Solution Partner van EPiServer.

Ons team is sterk gedreven in het verder ontwikkelen van hun kennis en vaardigheden in onder andere SCRUM, Prince2, ITIL, Kentico, Mule ESB, EPiServer en Microsoft technologie door middel van studie en certificeringen.

Bij Datacon heerst een informele, maar professionele sfeer. Onze kernwaardes zijn resultaatgericht, value-for-money, pragmatisch, plezier en professioneel.

Ga naar OTSO.nl