Telemployment

Ruim twintig jaar actief op de arbeidsmarkt is Telemployment gespecialiseerd in het werven, selecteren en uitzenden van professioneel personeel. Zowel van commercieel en management ondersteunend personeel op elk niveau, als van ervaren contact center medewerkers (van telefonist tot manager).
Mensen die graag willen werken in administratieve en commerciële banen, een binnen- of buitendienst functie, representatief aan uw balie zijn of in een customer care omgeving hun talenten benutten. Mensen die willen werken en aan ons bureau het vertrouwen geven, deuren voor hen te openen. Telemployment wordt niet bemand door “intercedenten” maar door enthousiaste vakmensen die dankzij hun jarenlange ervaring binnen de branche, achtergrond en opleiding, doeltreffend werken.
Telemployment is een kracht van enthousiasme en professionaliteit: Marieke Zevenbergen, Petula van der Hulst en Claire Drabbe.

No cure, no pay: in de ruime zin van het woord. Uitzenden tegen een scherpe omrekeningsfactor en een honorarium voor de werving dat betaalbaar is. Wij hebben ons tot doel gesteld, vrijblijvend, alle relevante vacatures van Noord Holland Noord te kennen, zodat wij aan iedere kandidaat de ideale baan kunnen voorleggen en u te allen tijden een passende werknemer aangeboden krijgt.

De deuren staan open aan de Marktstraat 13 in Alkmaar. Het drukste punt, waardoor we in de huidige arbeidsmarkt een gezamenlijke slag kunnen slaan. Als verlengstuk van uw bedrijf, zitten wij als uw Personeels Recruiter daar waar we moeten zitten. Het enige wat u kenbaar hoeft te maken zijn uw vacatures, uw bedrijf en specifieke wensen: wij kunnen op basis van heldere afspraken uw personeel vinden!

Ga naar OTSO.nl