Vandebron

Zo snel mogelijk naar 100% duurzame energie. Met ruim 100 energiebronnen verspreid over heel Nederland en meer dan 100.000 aangesloten huishoudens binnen drie jaar, zijn we goed op weg.

Bij Vandebron doen we de dingen nét even anders. Het blijft niet bij dromen: we willen daadwerkelijk verandering brengen. Impact maken door de wereld te verduurzamen. Daar werken we met z’n allen hard aan. Want om goeie energie te kunnen leveren, moet er ook met goeie energie gewerkt worden.

Dat doen we daarom met een energiek team van 100 collega's met een duidelijke mening. We zeggen het zoals het is en we vertrouwen elkaar. Met de handen uit de mouwen en met de kop in de wind. En daar hebben we nog plezier in ook. Want bij Vandebron zorgen we voor een ambitieuze werksfeer, een lekkere bio-lunch, verse koffie, veel vrijheid en verantwoordelijkheid, een feestje op zijn tijd op ons dakterras en natuurlijk de állerleukste collega’s.

Klinkt dit als iets voor jou en wil je met volle 100% meewerken aan onze missie? Kijk dan of jij goeie energie krijgt van een van onze vacatures en wie weet zien we je snel bij ons op kantoor.

Ga naar OTSO.nl