OptimaData

OptimaData is een full-service, multi-platform database dienstverlener, gespecialiseerd in open source database management systemen. Wij leveren alle diensten rondom databasemanagement zoals consultancy, beheer, onderhoud, monitoring en training. Daarnaast voorziet OptimaData in staffing ten behoeve van tijdelijke en permanente personele ICT capaciteit.

Uw database is onze zorg. Wij adviseren en ondersteunen u van het maken van de juiste keuzes to en met het inrichten en overnemen van het dagelijks beheer van uw database(s). Wij optimaliseren en lossen problemen op. Dat doen wij snel en vakkundig want een optimale performance van uw database is cruciaal voor uw business.

Onze DBA Consultants zijn stuk voor stuk specialisten. Ongeacht welk platform, wij staan klaar om u van dienst te zijn. Van Open Source RDBMS varianten zoals PostgreSQL, PostgresPURE, MySQL, MongoDB en MariaDB tot commerciële platformen als Microsoft SQL Server, Oracle en Sybase, OptimaData heeft alles is huis om voor u een schaalbare, veilige en performende database te realiseren. Startend vanuit analyse komen wij met een passend advies en lossen wij snel en pragmatisch problemen op.

Ga naar OTSO.nl