't Taphuys

Over t Taphuys

’t Taphuys – Tilburg is 7 dagen per week geopend. Doordeweeks van 10:00 tot 01:00 en in het weekend van 10:00 tot 03:00. De unieke tapwand met maar liefst 27 bieren en 13 wijnen staat centraal.

’t Taphuys – Arnhem is 7 dagen per week geopend. Doordeweeks van 10:00 tot 01:00 en in het weekend van 10:00 tot 03:00. Eén van de unieke features is de tapwand met 100 verschillende soorten bieren. En een aparte tapwand met 80 wijnen.
Ook zijn er nog 100 bieren van de fles.

Bij ‘t Taphuys kun je onder het genot van een heerlijk kopje koffie of een verse jus iets bestellen van onze lunchkaart. Een broodje carpaccio, misschien een Croque Monsieur, of toch liever de roereieren met avocado?

Vanaf 5 uur kan er gedineerd worden. Gerechten kunnen los besteld worden, bij je Black Angus Steak krijg je dus geen frietjes, en bij je geroosterde groenten krijg je geen zalmmoot. Je betaalt per gerecht. Zo kun jij je eigen plank samenstellen, of juist van alles een beetje proeven samen met het gezelschap waar je mee bent. Daarnaast kan er ook de hele dag geborreld worden. Op de borrelkaart staan natuurlijk de welbekende nacho’s en bitterballen, maar ook padron pepers en blokjes buikspek zijn te vinden op onze diverse kaart.

Dan is er -last but not least- ook nog de enorme tapwand waar het eigenlijk allemaal om draait. Er voor iedereen iets bij: van een gewone Grolsch tot een van de beste 15 bieren van de wereld: de Rogue Shakespeare Oatmeal Stout.

Op vrijdag -en zaterdagavond verandert ’t Taphuys in ’t Staphuys. Op deze avonden is er een live-muzikant aanwezig, en een van onze resident DJ’s neemt plaats achter de draaitafels. Samen voorzien zij de avond van de beste dansplaten.

Wij hopen je snel te zien bij ’t Taphuys!

Ga naar OTSO.nl