Chef on the Spot

Wij zijn Chef on the Spot. Het is onze missie om op iedere willekeurige spot een culinaire meerwaarde te creëren. Die doen wij door het inzetten van één van onze drie smaken!

COMPANY CATERING
Vers en lekker eten verzorgen binnen een bedrijf is voor velen een dagelijkse bezigheid dat een behoorlijke uitdaging kan zijn.

Wij vinden dan ook dat elk bedrijf moet doen waar ze goed in zijn: hun werk! Wij ontzorgen dan ook graag de culinaire last van het bedrijf en verzorgen graag een dagelijkse lunch of diner op kantoor door één van onze chefs.


FOOD TRUCKS
Onze elektrisch aangedreven food trucks verzorgen elke dag (h)eerlijke lunches bij verschillende bedrijven tussen half twaalf en half twee.

Onze road chef bereidt met veel liefde & passie uw broodjes, wraps, salades, smoothies, biologische sappen of soepen voor u klaar.
Wij zetten onze food trucks ook graag in voor uw andere evenementen.


CHEF ON THE WATER
Strak blauwe hemel, heerlijk zonnetje of een knusse winterdag. Varen op de Amsterdamse grachten is een belevenis voor zowel toeristen als Amsterdammers.

‘Chef on the Water’ biedt een fantastische live cooking experience aan. We hebben verschillende arrangementen; van hippe barbecues en frisse paella menu’s tot glühwein-tochten in de winter.
Wij spelen graag in op uw wensen.

Ga naar OTSO.nl