Yonego

Yonego is het ROI Driven Internet Marketing bureau voor ambitieuze ROI gedreven bedrijven. Al sinds onze oprichting in 2003 staat meetbaar resultaat centraal en genereren we miljoenen euro's aan extra omzet én winst voor onze klanten. Nationaal en internationaal.
Investeren in kwaliteit en focus op ROI

Met ruim 75 medewerkers en onze vestigingen in Breda én Gent streeft Yonego er naar om de positie van onze klanten verder uit te bouwen. Dit door blijvend te investeren in goede mensen, kwalitatief hoogwaardige technologie, een sterke focus op kennisdeling en het investeren in samenwerking en een goede klantrelatie.

Yonego deelt haar kennis actief via brancheorganisaties als IPAN, IAB en WAA. Binnen de IAB Taskforce Search vervult Yonego een actieve rol met als doel het professionaliseren van de zoekmachine markt in Nederland. Specialisten van Yonego zijn veelgevraagde sprekers op bekende internet marketing congressen en zijn tevens bekend van de jaarlijkse zoekmachine marketing trends update. Zelf organiseren we regelmatig vrij toegankelijke kennissessies voor onze relaties en bloggen we actief op verschillende weblogs.
Op welke vlakken is Yonego actief?

Yonego heeft zich gespecialiseerd in ROI Driven Internet marketing en werkt alleen voor bedrijven waarbij de online ROI centraal staat. Alleen wanneer uw ROI kan worden gemeten, komt onze aanpak van meten, testen en wéér verbeteren optimaal tot zijn recht.

Door middel van o.a. zoekmachine optimalisatie, zoekmachine adverteren, display advertising, affiliate marketing, social media advertising en e-mail marketing realiseren we meer gericht bezoek naar uw website. Web analytics consultants houden vervolgens goed in de gaten wat dit bezoek op uw website precies doet en zetten deze cijfers om naar actiepunten. Op basis daarvan is Yonego op doorlopende wijze actief met conversie optimalisatie voor het maximaliseren van de ROI uit internet marketing campagnes.

Met onze ROI Driven Internet Marketing strategie blijven we meten, testen en wéér verbeteren om uw online rendement te maximaliseren.

Ga naar OTSO.nl