TPS

TPS is druk op zoek naar nieuw talent om klanten te ondersteunen in back-office en front-office-processen, binnen: schade-, zorg- en inkomensverzekeringen; leven en pensioen en hypotheken en kredietverstrekking. Trainees worden gedetacheerd en in twee jaar tijd opgeleid tot specialisten.

Geloof jij in ontwikkeling? Zoek jij continu naar verbetering? Durf jij van de gebaande paden af te wijken? Dan ben jij bij TPS van harte welkom! Door de juiste combinatie van opleiding en werkervaring zorgen wij voor een omgeving waarin jij jouw talent maximaal kan ontwikkelen. TPS Werf daagt jou uit met inspirerende trainingen en opleidingen waarin kennis en ontwikkeling hand-in-hand gaan met passie en plezier.

Naast hard werken bestaat het TPS-leven ook uit gezellig borrelen en feesten. Bij TPS hebben we daarom vier keer per jaar het TPS Event. Tijdens deze evenementen komen alle TPS’ers vanuit het hele land naar TPS voor een ontspannen avond, met een hoog entertainment gehalte. Zo hadden we bijvoorbeeld in juli 2015 een TPS Event in een hippe strandtent, met veel cocktails, bbq food, muziek en kampvuren. Een kwartaal later in oktober 2015 haalden we alle TPS-ers naar het hoofdkantoor in Amsterdam voor een echte feestavond. Het hoofdkantoor was omgebouwd tot een indoor festival, waar het DJ-duo Géza Weisz en Manuel Broekman zorgden voor de dansbare beats en de juiste sfeer. Naast de TPS Events zorgt TPS voor borrels bij de opdrachtgevers en gaan we regelmatig langs met TPS on Tour, voor een avond vol Brains, Balls, Energy & Pleasure!

Naast al deze borrels en evenementen organiseert TPS vaak wedstrijden en quizes, waaraan mooie prijzen verbonden zijn. Denk bijvoorbeeld aan een week New York samen met je/een vriend(in) of € 500,- shoptegoed.

Bij TPS werken is dus naast continu ontwikkelen ook plezier hebben!

Ga naar OTSO.nl