A&F Horeca Uitzendbureau

Money in je pocket
Werken op de mooiste en tofste locaties is niet alleen een feestje, het loont ook nog eens goed. Waar je normaal gesproken je benen uit je lijf moet lopen in de horeca voor dat kleine beetje extra tip, krijg je bij AENF gewoon standaard bovengemiddeld uurloon. Dus ben je 18 jaar, hoppa verdien je als een 19-jarige. En elke vier weken krijg jij je hard verdiende money binnen, zodat je niet meer hoeft te leven op noodles.

Baas over je eigen rooster
Jij bepaalt zelf wanneer je werkt. Afgelopen met het 1000 keer doorgeven aan de receptioniste wanneer je wel en niet kan werken, omdat je hond weer je huiswerk heeft opgegeten/omdat je te lang hebt lopen uitstellen voor het leren van dat ene tentamen. Je kan namelijk gewoon zelf je beschikbaarheid doorgeven in onze speciale Shooble app. En deze kun je dus ook weer aanpassen wanneer het jou uitkomt. Flexibility is a two-way street!

Werken met je beste vrienden
Niet bepaal je alleen wanneer je werkt, bij AENF kun je ook nog doorgeven met wie je graag samen de shift zou willen draaien. Dus bye bye saaie mensen, hallo werken met je beste maat! Dit is haast geen werken meer te noemen, zo gezellig en flexibel is een baan bij AENF. Wie zei dat je werk en plezier niet kon combineren?

Gratis aan je toekomst werken
Je krijgt ook nog eens de kans om je horizon te verbreden door de nieuwste, maar ook de meest handige tips & tricks te leren uit het vak. Van het dragen van meerdere borden als een echte horecaheld tot het tappen van het perfecte biertje. Je leert het allemaal bij AENF en daar krijg je ook nog eens een mooi papiertje voor als beloning. En hoeveel gaat dat je kosten dan? Helemaal noppes en precies niks!

Ga naar OTSO.nl