ENTER Embedded BV

ENTER levert hoogwaardige kennis en capaciteit vanuit 6 gespecialiseerde Business Units: Embedded, Electronics, Mechatronics, Physics, Chemical en System Test & Integration

Een professional van ENTER werkt onder directe regie van de opdrachtgever. Om daar goed invulling aan te geven selecteren we met alle aandacht voor ervaring, ambities, persoonlijkheid en natuurlijk de passie voor techniek. Ook de communicatieve en schriftelijke vaardigheden blijven niet onderbelicht. Met als doel de ideale match. Zwaar weegt het vermogen om na slechts een korte inwerktijd te presteren en zich in te passen in de cultuur van onze opdrachtgever. Eenmaal van start, staan onze medewerkers er niet alleen voor. Continu krijgen zij ondersteuning, begeleiding en opleiding vanuit ENTER. Want uiteindelijk streven we naar een optimaal resultaat voor alle betrokkenen: opdrachtgever, medewerker en ENTER.

De Business Unit Embedded levert klantspecifieke oplossingen op het gebied van technische kennis en capaciteit binnen het werkveld technische automatisering. Tot onze opdrachtgevers behoren OEM’ers, machinebouwers, productontwikkelaars en system integratoren, actief in de machinebouw, medische systemen, consumentenelektronica, automotive, maritieme-, transport- & handlingsystemen en oil & gas.

ENTER beschikt zowel over ervaren Architecten als startende Software Engineers. Allemaal met gedegen kennis van software engineering en passie voor hun vak. Het opleidingsniveau is HBO, WO of PhD. Onze medewerkers vervullen de rol van bijvoorbeeld Programmeur, Designer, Tester of Architect. Andere rollen zijn die van Project Manager, Scrum Master, Integrator, Release Coördinator en Configuration Manager.

Wij zijn altijd op zoek naar de toppers binnen het vakgebied. Wij vinden het essentieel dat onze medewerkers passie voor het vak uitstralen en beschikken over een uitgebalanceerd pakket van kennis en vaardigheden op het gebied van techniek, proces en sociale omgangsvormen. Pas jij in dit profiel? Dan ben jij mogelijk de nieuwe collega die wij zoeken! Kijk hier voor de vacatures binnen de BU Embedded.

Ga naar OTSO.nl