Isabelle Laurier Nederland

Sales Manager (m/v)


Wegens de snelle groei van ons bedrijf zijn we per direct op zoek naar freelance salesmanagers (m/v). zowel fysiek als digitaal in het Bad Douche Zeep Cadeau segment. Isabelle Laurier Nederland vertegenwoordigd een uniek concept in Nederland in diversen artikelen voor in bad of onder de douche voor elke leeftijd. Zo is er voor elke klant een perfect assortiment samen te stellen.


​Wat ga je doen?

Als salesmanager benader je proactief bedrijven en informeert en adviseert ze over onze producten.
Je overtuigt hen van de voordelen en weet hen te bewegen om tot aankoop van onze producten over te gaan.
Daarnaast is het zeer belangrijk dat je bestaande klanten goed blijft adviseren met als gevolg dat er vervolgaankopen gedaan worden.

Wat vragen wij?

Vanzelfsprekend verwachten wij voor deze job overtuigingskracht en uitstekende communicatieve vaardigheden: je hebt relevante commerciële ervaring en je kunt jezelf als geen ander presenteren in het eerste contact.
Het is een pré als je ervaring hebt met canvassing.
Je bent in het bezit van een eigen auto. Je werkt uitermate zelfstandig, minimaal 24 uur per week, maar meer is mogelijk. In overleg kunnen we de dagen en tijden bekijken en afstemmen.
Je weet jezelf iedere dag opnieuw te motiveren om het onderste uit de kan te halen.
Verder ben je in het bezit van een VAR verklaring en beschik je over een KvK inschrijving.

Wat bieden wij?

Een leuke en uitdagende job in je eigen regio.
Als sales manager verdien je uiteraard goed, conform de inspanning die je levert en hier geldt het simpele principe: hoe meer omzet hoe meer je verdient.
Daarnaast is er een vaste fee per maand na bewezen geschiktheid.

Je zal volledige ondersteuning krijgen vanuit het kantoor daar waar nodig. Ook is Isabelle Laurier Nederland meerdere keren per jaar aanwezig op diverse beurzen waarbij klanten een bezoek kunnen brengen en je in contact komt met (potentiële) klanten.

​Verder zijn er regelmatig bijeenkomsten op het kantoor met als doel om elkaar als team te versterken en daar waar nodig dingen te veranderen/verbeteren. Kortom een informele sfeer met leuke collega's en een zakelijke aanpak.


Geïnteresseerd?
Dan ontvangen wij graag je CV met motivatie via bijgaande contactgegevens.
Je kunt je sollicitatie richten aan: Peter Fennema via het mailadres p.fennema@vivanto.nl
Bel voor vragen naar 0633873284

Ga naar OTSO.nl