TriGlobal

Beeld van de organisatie:
TriGlobal is een groeiende internationale lead provider voor de verhuismarkt. Het bedrijf is wereldwijd actief en wordt gezien als één van de grootste in haar categorie. Een lead provider wilt zeggen dat het door middel van online marketing offerte-aanvragen genereert via een website als www.verhuisadviseurs.nl. Wanneer men wilt verhuizen (nationaal of internationaal), vult hij/zij een formulier in op de website, waarna TriGlobal dit formulier als het ware doorverkoopt aan maximaal 5 verhuisbedrijven. Deze 5 verhuisbedrijven zullen vervolgens zo snel mogelijk contact opnemen met degene die de aanvraag heeft ingediend om hem/haar te voorzien van een scherpe offerte.
TriGlobal is gevestigd in Sliedrecht, maar vrijwel alles gebeurt via internet of telefoon. Vanaf het begin van 2015 is het aantal werknemers verdriedubbeld: Momenteel zijn er zo’n 17 mensen in dienst. Het betreft een relatief jong team en er hangt een vrij informele werksfeer. Het bedrijf is nog steeds groeiende, en daarom op zoek naar leergierige stagiaires.

Wat wij te bieden hebben:
Indien je bij TriGlobal stage komt lopen krijg je enorm veel vrijheid en verantwoordelijkheden. Het is geen stereotype stage waarbij je de hele dag koffie moet zetten, je krijgt een plek in het marketingteam met daarbij je eigen takenpakket. Op het gebied van online marketing zullen wij je veel bijbrengen en je bent vrij om dit in de praktijk toe te passen. Je zult je dus enerzijds bezighouden met een interessante opdracht en anderzijds operationele processen uitvoeren op het gebied van (online) marketing. Reeds vele studenten hebben tot volle tevredenheid hun stage afgerond. Mede daarom bestaat een groot deel van de organisatie nu uit ex-stagiaires.

Waar zijn wij naar op zoek:
Doordat je zoveel vrijheid en verantwoordelijkheden krijgt, dien je wel initiatiefrijk te zijn. Ook is het belangrijk dat je goed bent met woorden en sterk bent met teksten schrijven. Daarnaast is het belangrijk dat je goed tot zeer goed Engels spreekt omdat het een internationaal bedrijf betreft. Dit betekent dat er ook internationale studenten werken, waardoor de voertaal Engels is. Tot slot moet je enthousiast en sociaal zijn en vooral zin hebben in je opdracht en in je stage!

Op welke wijze dient er gesolliciteerd te worden:
Je kunt je C.V. en motivatiebrief sturen naar career@triglobal.org.

Ga naar OTSO.nl