Accenture

Dit is jouw kans om bij een organisatie te werken die je meer mogelijkheden, meer uitdaging en meer voldoening biedt. Een organisatie waar teamwork en samenwerking voorop staan. We pionieren in technologische ontwikkelingen en helpen 94 bedrijven uit de Fortune Global 100 nieuwe wegen tot succes ontdekken. We hebben zo veel te bieden, dat je nieuwe carrièrestappen kunt blijven nemen zonder van werkgever te wisselen. Ontmoet Accenture en ontdek hoe groot jij kunt zijn.

Werken voor de grootste klanten
Werken bij Accenture betekent werken aan de top. Je werkt voor grote klanten uit allerlei sectoren, waaronder AEX bedrijven, meer dan driekwart van de Fortune Global 500 en overheidsinstellingen over de hele wereld. Omdat veel van onze klanten global organisaties zijn, draag je bij aan oplossingen en systemen die organisaties en mensen over de hele wereld beïnvloeden.

Samenwerken aan high performance
Bij Accenture werk je met de beste professionals binnen jouw vakgebied. Samen ontwikkel je oplossingen om van onze klanten high performance organisaties te maken. Voor ieder project staat ons wereldwijde netwerk aan ongeëvenaarde kennis tot je beschikking: wie vandaag support van een collega uit Azië vraagt, heeft morgen het antwoord in huis.

Snellere persoonlijke groei
Binnen Accenture staat jouw persoonlijke groei centraal. We bieden je veel mogelijkheden om te leren, te groeien en je expertise verder te ontwikkelen. Door dagelijkse on-the-job ervaring op uitdagende projecten, maar ook door ons zeer uitgebreide aanbod trainingsmogelijkheden. Ook bieden we je de kans om vanuit je expertise bij te dragen aan ons vooruitstrevende corporate citizenship programma en zo jouw kennis en ervaring in te zetten voor een maatschappelijk doel.

Waar kan ik aan de slag?
Accenture is wereldwijd marktleider op het gebied van Strategy, Digital, Technology, Consulting en Operations en biedt zowel starters als ervaren professionals uiteenlopende carrièremogelijkheden:

Ga naar OTSO.nl