SJ Coaching & Recruitment


Voor veel bedrijven is de werving en selectie van de juiste mensen voor een vacature een lastige en tijdrovende klus. Er komt veel bij kijken om de juiste persoon op de juiste plek te vinden. Door mijn jarenlange ervaring in onder andere de uitzendbranche ben ik gewend om vacatures in te vullen. Werving en selectie is een vak apart en is niet iets wat er zomaar even bij gedaan kan worden omdat het tenslotte om de resultaten van uw bedrijf gaat!

Deze werving en selectie neem ik graag voor u uit handen. Dat betekent dat onze samenwerking start met een kennismakingsgesprek en een rondleiding bij uw bedrijf. Na deze kennismaking beschik ik over een duidelijk beeld van het functieprofiel, de cultuur van het bedrijf en het type medewerker dat u zoekt. Kortom belangrijke en onmisbare informatie om de selectiecriteria mee te bepalen.

Uiteraard hou ik u goed op de hoogte van de stand van zaken. De geschikte kandidaten zal ik bij u aanbieden. Indien gewenst kan ik ondersteunen bij het voeren van kennismakingsgesprekken/sollicitatiegesprekken. Ik hoop mijn expertise dusdanig in te zetten zodat binnen redelijke termijn een geschikte kandidaat wordt gevonden.

Ga naar OTSO.nl