MannaertsAppels

MannaertsAppels is een middelgroot advocatenkantoor met vestigingen in Tilburg en Breda. MannaertsAppels richt zich - met specialisaties zoals het ondernemingsrecht, arbeidsrecht, vastgoed en aansprakelijkheidsrecht - vooral op de ondernemende cliënt.

MannaertsAppels combineert een zakelijke aanpak met een persoonlijke betrokkenheid bij cliënten. Op het kantoor werken hoogopgeleide en maatschappelijk betrokken advocaten. Specialisten uit de verschillende teams werken geregeld met elkaar samen en zoeken waar nodig ook contact met externe deskundigen.

Ondernemers laten zich niet beperken tot landsgrenzen. Vandaar dat MannaertsAppels beschikt over contacten met onder andere advocaten, accountants en fiscalisten in het buitenland. Regelmatig worden deze tot tevredenheid van onze cliënten geraadpleegd.

MannaertsAppels staat ook buitenlandse cliënten bij in juridische vraagstukken die in Nederland spelen. Ervaringen van onze advocaten in het buitenland zijn van absolute toegevoegde waarde voor de internationale rechtspraktijk.

Ga naar OTSO.nl