Salarisjobs Werving & Selectie B.V.

Salarisadministratie is meer dan alleen een loonstrook! Het is de financiële vertaalslag van alle primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden! Een goede en effectieve salarisadministratie is een basisvoorwaarde voor een succesvolle organisatie. De salarisadministrateurs van Salarisjobs kunnen u hierbij helpen.

Met onze betrokken werkwijze willen we een toegevoegde waarde zijn voor de organisatie. Wij zijn pas tevreden als we samen de best denkbare oplossing hebben gevonden. Wij verzorgen vanuit onze locaties Rotterdam, Amsterdam en Breda de salarisadministratie in huis voor klanten welke tussen de 10 en 1000 medewerkers in dienst hebben.

Onze interim salarisadministrateurs ofwel consultants (variërend van niveau senior salarisadministrateur, teamleider salarisadministratie, applicatie beheerder, payrollmanager tot projectleider, met kennis van een of meerdere van de salarissoftware systemen zoals ADP, AFAS, SAP,RAET, EXACT, UNIT4, LOKET.NL enz) zijn werkzaam door heel Nederland.

Gezien onze jarenlange ervaring en inmiddels opgebouwde netwerk kunnen wij ook van toegevoegde waarde zijn bij het zoeken naar een nieuwe salarisadministrateur op elke niveau.

Ook hebben onze consultants ervaring bij het opzetten van een SSC rondom de payroll, keuze implementatietraject nieuw salarissoftwaresysteeem, advies rondom de werkkostenregeling www.wkr2015.nl, optimaliseren payrollprocessen www.xpertgroep.nl enz.

Wij komen graag vrijblijvend op gesprek om samen te kijken naar wat de mogelijkheden zijn en of Salarisjobs hierbij van dienst kan zijn. Neem contact met ons op en bel/mail ons voor meer informatie.

Ga naar OTSO.nl