HERENBOS personeelsdienst

HERENBOS personeelsdienst is een in de groensector gespecialiseerd uitzendbureau. Al 12 jaar voorziet Herenbos groenvoorzieners, hoveniersbedrijven en boomverzorgers van gekwalificeerd personeel.
Met uitgebreide en actuele kennis van de sector speelt Herenbos een toonaangevende rol op de groene arbeidsmarkt. Kwaliteit, duidelijkheid en betrouwbaarheid zijn kernwoorden in de dienstverlening van Herenbos.
De kernactiviteiten die vanaf 6 vestigingen verspreid over het land uitgevoerd worden, zijn: uitzenden, detacheren, werving- en selectie, outplacement, scholing en advies. Sinds 2008 voert Herenbos re-integratie activiteiten uit,
ook buiten de groensector.


Voor Noordwest Nederland is Herenbos uitvoerder van de opleidingen van TRI Groei in Groen.
TRI Groei in Groen is de organisatie die BBL/BOL leerlingen ondersteunt in het volgen en behalen van hun opleiding. Ondersteuning in het vinden en met name houden van werk bij een erkend leerbedrijf en hen begeleiden waar nodig in relatie tot school en/of werk. TRI ziet het belang in van een groene toekomst en werkt samen met de groene sector en scholen om leerlingen klaar te stomen tot hoveniers.

Ga naar OTSO.nl