Ofcourz B.V.

Wie we zijn?
In korte tijd heeft Ofcourz zich ontwikkeld tot duizendpoot op gebied van content en communicatie. De rode draad die door onze veelzijdige werkzaamheden loopt, is het leveren van (meertalige) topcontent. Ofcourz biedt het perfecte evenwicht tussen de capaciteit van een bulkpartij en het niveau van een freelancer. Met ruim dertig unieke schrijvers, is geen klus ons te gek!

Al onze schrijvers zijn hoger of wetenschappelijk opgeleid en hebben een passie voor schrijven. Dit garandeert het niveau van ons werk. De verschillende werkritmes van onze schrijvers zorgen voor een flinke dosis flexibiliteit. Wij zien ons werk als meer dan het leveren van diensten alleen; hoe je het aanpakt, is minstens zo belangrijk. De capaciteit van ons jonge team is groot, zonder dat we daarbij onze personal touch verliezen. We doen meer dan alleen het schrijven van teksten: wij denken met je mee.

Onze missie
Een kwalitatieve content- en communicatiepartner van diverse bedrijven en organisaties: zó wil Ofcourz graag bekend staan. Door nog altijd een persoonlijke aanpak te hanteren, overtreffen wij de verwachtingen die je van een groot bureau mag hebben. Dit merk je niet alleen aan het resultaat dat wij op korte termijn leveren, maar ook aan onze blik die op de toekomst is gericht.

Onze visie
Niet alleen content ontwikkelen, maar content krachtig presenteren, innoveren, verbeteren en versterken: Ofcourz is dé tekstuele content- en communicatiepartner bij uitstek. Wat ons tekent, is een open-minded en creatieve bedrijfscultuur, waarbij al onze collega’s de kans krijgen om het beste uit zichzelf te halen.

Ga naar OTSO.nl