Trekpleister

Trekpleister is onderdeel van de internationale A.S. Watson Group; ’s werelds grootste retailer op het gebied van health & beauty. Behalve Trekpleister horen in Nederland ook de succesvolle retailformules Kruidvat, ICI PARIS XL en Pour Vous bij de A.S. Watson Group.

Trekpleister is met meer dan 140 winkels een belangrijke speler op de Nederlandse health & beauty-markt. Trekpleister onderscheidt zich in de markt als echte buurtdrogist! Trekpleister heeft een voordelig, gevarieerd en hoogwaardig aanbod Health- & Beauty-artikelen aangevuld met een uitgebreid en verrassend assortiment branchevreemde producten. Trekpleister, met vriendelijk & deskundig personeel, is groot in acties, heeft vaste lage prijzen en is sterk in eigen merk. Dat is het vertrouwde voordeel van Trekpleister! Wekelijks bezoeken enkele honderdduizenden klanten de drogisterijketen.

Bij Trekpleister werken ruim 1.500 medewerkers in diverse functies. Wij kenmerken ons als werkgever door goede arbeidsvoorwaarden en als een organisatie waar doorgroei- en opleidingsmogelijkheden volop gestimuleerd worden. Vanwege onze groeiende en succesvolle winkelformule zijn wij doorlopend op zoek naar nieuw talent voor verschillende functies!

Ga naar OTSO.nl