Bilderberg Garden Hotel/De Kersentuin

Gelegen in het prachtige Museumkwartier in Amsterdam, ligt het Bilderberg Garden Hotel op loopafstand van o.a. het pas heropende Rijksmuseum, het Van Gogh Museum en het Stedelijk Museum met de meest prachtige kunstcollecties. Huur een hippe stadsfiets via onze receptie of tram een paar haltes met de OV dagkaart, verkrijgbaar aan de receptie. Niet alleen het Vondelpark en Concertgebouw liggen binnen handbereik, ook de Amsterdam RAI en het World Trade Center zijn binnen 10 minuten te bereiken. Kortom, tijdens uw verblijf in het Bilderberg Garden Hotel beleeft u de hoofdstad in al haar glorie! Wilt u de dag sportief beginnen? Dit kan in een van de beste fitness centra in Amsterdam, gelegen tegenover het hotel. Dankzij de intieme en persoonlijke sfeer in het Garden Hotel komt u volledig tot rust na een enerverende dag in deze bruisende stad. De smaakvolle, royale hotelkamers bieden luxe, comfort en zijn van alle gemakken voorzien.

Faciliteiten hotel
De 124 ruime royale hotelkamers zijn van alle gemakken voorzien: Airconditioning, flatscreen televisie, minibar, persoonlijke kluis, badjas, slippers, en een luxe marmeren badkamer met een luxueuze amenity lijn. Daarnaast biedt het hotel de service van een 24 uurs receptie, 24 uurs roomservice en valet parking.De executive hotelkamer bereikt u via uw eigen lift. Hier geniet u van extra ruimte, een grote werkplek, inbegrepen wi-fi, Nespresso koffie machine, twee telefoons, extra comfortabele handdoeken én een bad met whirlpool functie.

De Kersentuin:

“Het roer gaat om in De Kersentuin! Met een kwalitatief hoogwaardige en vooral inspirerende keuken willen wij een significante culinaire bijdrage leveren aan Amsterdam Zuid” De Kersentuin moet dé plek worden waar hotelgasten, foodlovers en buren elkaar weten te treffen. Bilderberg en Chef Stefan van Sprang zijn tot een spraakmakend concept gekomen. Het culinair genieten wordt toegankelijk en vlot in De Kersentuin. Vanaf begin augustus 2015 is De Kersentuin geopend voor zowel lunch, diner, events en speciale gelegenheden. De Kersentuin krijgt een frisse look met ronde booths, hoge en lage tafels en een prominente chefs table met direct zicht op de keuken. Het interieur krijgt een gedurfde uitstraling die helemaal past bij De Kersentuin nieuwe stijl. Het wordt een perfect passende setting, casual stoer met flair, hoogwaardig en vernieuwend”.

Ga naar OTSO.nl