GoudGrijs

GoudGrijs is specialist in arbeidsbemiddeling binnen de Onderwijssector. GoudGrijs richt zich op de bemiddeling van zowel jonge professionals als op de (groeiende) doelgroep 55- plussers. Je wordt tenslotte pas GoudGrijs als je een mooie carriere hebt opgebouwd in je jongere jaren nietwaar?! Vaak worden wij geattendeerd op jong talent door onze GoudGrijze docenten die op locatie aan het werk zijn. Door deze wisselwerking kan GoudGrijs een compleet spectrum aan goed arbeidspotentieel inzetten. Zo blijft kennis behouden, staan tijdelijke vacatures minder lang open en wordt kwaliteit voor de klas gewaarborgd.

GoudGrijs zoekt docenten die een kwalitatief goed resultaat willen neerzetten. We merken dat jonge docenten hier vaak goede ideeën over hebben en dat de 55-plussers dit doen vanuit hun jarenlange ervaring. We nodigen je daarom graag uit om te reageren als je jezelf herkent in het bovenstaande. Een inzet via GoudGrijs betekent minder bezig zijn met tijd slurpende activiteiten zoals vergaderen en meer tijd overhouden voor het lesgeven en de direct daarbij behorende werkzaamheden.

Bij GoudGrijs hechten wij veel waarde aan een goede samenwerking met zowel onze docenten als onze opdrachtgevers. Korte lijntjes, persoonlijk contact, duidelijkheid en wederzijds vertrouwen en respect. Daarmee kunnen we jou en de school een goed beeld geven van elkaar. Uiteraard zal er in een persoonlijk gesprek bij de school gekeken worden of er een match is.

Ga naar OTSO.nl