Etenstijd

Etenstijd is een uniek restaurant in Tilburg. Met de opzet van ons restaurant en de inzet van onze teamleden willen we ervoor zorgen dat iedereen die bij ons komt de tijd van zijn leven heeft. Bij Etenstijd gaat het om heerlijk en gezellig samen eten. U kunt dat doen in de stijlvolle en knusse ruimtes van ons restaurant, zoals bijvoorbeeld de bibliotheek of de whiskykamer.

Bij ons buffet heeft u een enorme keuze uit koude en warme voorgerechten, vlees- en visgerechten en heerlijke desserts. De meeste gerechten worden door onze koks ‘live’ bereid met dagverse ingrediënten. En daar mag u zoveel van eten als u wilt! Want u betaalt bij ons niet voor wat u eet, maar betaalt een vaste prijs voor 2 of 3 uur, incl. alcoholvrije drankjes. Weten wat we deze maand o.a. voor u bereiden? Klik dan hier!

Ook onze jongere gasten vergeten we niet. Zij kunnen zelf hun eigen eten en drinken pakken uit de kindertrein. Bovendien kunnen ze zich vermaken in Kindertijd. Dat is onze speciale speelkelder met o.a. een ballenbak, theater, knutselbus en nog veel meer!

Ga naar OTSO.nl