EclipseIT

EclipseIT is een jonge, snel groeiende ICT dienstverlener, die zich heeft gespecialiseerd in softwaretesten en BI consultancy in verschillende branches. Wij zijn een dynamisch bedrijf met een no nonsens-mentaliteit. Geen woorden maar daden. We willen vooral groeien met enthousiaste medewerkers die hier een constructieve bijdrage aan willen leveren.
EclipseIT heeft circa 120 medewerkers in dienst en we hebben kantoren in Capelle aan den IJssel en Utrecht. Sinds februari 2015 maken we deel uit van de Alten Groep. Een uitgebreide omschrijving van ons bedrijf vind je terug op onze website: www.eclipseIT.nl.

Onze klanten bevinden zich in de top 100 van Nederland. De klantenkring varieert van telecomproviders, energiemaatschappijen, financiële instellingen en industriële ondernemingen tot zakelijke dienstverleners. De samenwerking met onze klanten kenmerkt zich door pro-activiteit, gelijkwaardigheid, wederzijds respect en succes! EclipseIT is klantgericht, probleemoplossend en resultaatgericht.

Ga naar OTSO.nl