Doedijns B.V.

Overal waar hydrauliek wordt gebruikt binnen de olie en gas, maritieme en offshore markt, is Doedijns van de partij. Kranen, afmeersystemen, pipe tensioners, winches, manifolds, HPU’s van klein tot groot. Zowel elektrisch als dieselgedreven. Onze specialismes: Systems, Handling Systems, Power, Motion and Control Systems en Process Systems.

Doedijns is onderdeel van de Doedijns Group International (DGI) die wereldwijd hydraulische oplossingen voor haar klanten in de olie- & gas en maritieme industrie ontwerpt, produceert en distribueert. Dankzij vestigingslocaties in ‘s werelds
belangrijkste industrieknooppunten kan DGI adequaat reageren op verzoeken van klanten, waar ook ter wereld.

Doedijns is in Nederland gevestigd in Waddinxveen en in Assen. Doedijns is ondermeer gespecialiseerd in de engineering en productie van hydraulische en pneumatische systemen, innovatieve oliefiltratie- & monitoringsystemen, sampling systemen en valve automation. Daarnaast is Doedijns officiële distributeur van een breed pakket A-merk componenten. De organisatie is actief in talrijke industrieën, waaronder de procesindustrie, de olie- & gasindustrie en de maritieme- , offshore en baggerindustrie. Voor gerenommeerde opdrachtgevers worden vanuit Nederland wereldwijd projecten uitgevoerd.

Ga naar OTSO.nl