Streetwise Nederland

Het aller belangrijkste; van werken bij Streetwise word je blij!

Je collega’s zijn jong, enthousiast en hebben de ‘X-factor’ die je moet hebben om succesvol te zijn in dit werkveld. Dat betekent dat je elke dag omringt bent met bruisende energie en positiviteit. Je werk is afwisselend, elke dag is anders. Je werkt op verschillende plekken, met verschillende mensen. Er is veel ruimte voor plezier, humor en feestjes. Voor veel functies binnen ons bedrijf geldt: Je kunt altijd uitslapen en hebt dus nooit meer een ochtend humeur!

Streetwise is dé specialist en de belangrijkste kwaliteitsspeler op het gebied van face2face marketing. Streetwise bestaat uit Streetwise Fundraising, Streetwise Event Promotions en Streetwise Sales. Streetwise Fundraising en Streetwise Event Promotions richten zich op het werven van donateurs voor goede doelen. Fundraising doet dit deur-aan-deur en Event Promotions doet dit op verschillende evenementen door middel van aansprekende acties. Streetwise Sales is onze commerciële tak en werven abonnees/klanten voor bedrijven zoals de Persgroep, KRO-NCRV en de Consumentenbond.

Bij Streetwise kan je enorm veel groei stappen maken. Wanneer een werknemer goed bezig is, zal Streetwise er alles aan doen om dit te belonen. Dit kan in bonussen maar ook met doorgroeien in functies.
Zo hebben wij een vestigingsmanager van 22 jaar! Bij weinig andere bedrijven kun je zo snel en zo jong op een hoge positie terecht komen. Een voorsprong op al je leeftijdsgenoten voor nu en voor in de toekomst! Naast sterke en scherpe communicatieskills ontwikkel je je leidinggevende kwaliteiten op hoog niveau. Je leert als eindverantwoordelijke zelfstandig werken en kunt goed overzicht houden. Je kunt operationeel en bedrijfstechnische, verstandige beslissingen maken. Functies bij Streetwise zijn een garantie voor succes van jou als professional in welk werkveld dan ook!

Ga naar OTSO.nl